Danmark spiser sammen er et tilbagevendende arrangement. Billedet er fra Hos Truberg i Gudhjem. I november foregår det i Aakirkebyhallerne. Foto: Steen Sejfert Larsen

Bornholm spiser sammen i november

SOCIALT

Ældre Sagen Bornholm arrangerer, når Danmark spiser sammen i begyndelsen af november. Målet var egentlig at lave et arrangement med op til 100 deltagere i samarbejde med DGI Bornholm. Det har coronarestriktionerne spændt ben for, så i stedet laver Ældre Sagen to spis sammen-arrangementer i Aakirkebyhallerne med op til 50 personer hver gang. Målgruppen er personer, der normalt sidder alene.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen fortæller Irene Dunker fra Ældre Sagen Bornholm, at det bliver et noget anderledes arrangement end tidligere, idet der ikke bliver nogen let motion og ej heller fællessang.

– Der bliver rum til samtalen og samværet hen over dagens ret, hakkebøf. Derudover kommer komponisten, sangskriveren og musikeren René Schmidt og underholder i to gange 30 minutter ved hvert arrangement. Kaffe og kage hører naturligvis også med, fortæller hun.

Bag Danmark spiser sammen står Folkebevægelsen mod ensomhed, der har mere end 70 foreninger, skoler, kommuner og virksomheder som medlemmer. Tilmelding til arrangementerne i Aakirkebyhallerne den 5. og 6. november sker via Ældre Sagen Bornholms hjemmeside eller til Irene Dunker.