Knudsker Pensionistforening kan godt lide en god fest, og ofte er der sang på programmet, men på grund af corona bliver det ikke tilfældet til foreningens efterårsfester. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Corona får forening til at holde ikke én, men to fester

SOCIALT

Coronarestriktioner er en udfordring, når man vil holde fest, i hvert fald hvis det er planen at invitere flere end 50 gæster. Det har Knudsker Pensionistforening fundet ud af i forbindelse med sin traditionelle efterårsfest.

En mulighed var at aflyse arrangementet, men i stedet har foreningen besluttet at holde to efterårsfester. Det fortæller formand Hanne Gregersen i en pressemeddelelse.

Festerne er planlagt til den 21. og 22. november, men foreningen tager dog det forbehold, at der kan komme yderligere coronarestriktioner. Hvis der ikke gør det, kan man som medlem vælge, om man vil deltage lørdag eller søndag.

– Det skulle forhåbentlig give alle, der har lyst til at deltage i vores fest, mulighed for at deltage. Det sker efter først til mølle-princippet, fortæller Hanne Gregersen i pressemeddelelsen.

Pensionistforeningen er indstillet på, at festerne kommer til at foregå under lidt andre former, end medlemmerne er vant til. Det vil sige, at der ikke bliver dans og sang, men der vil være en treretters menu og musikalsk underholdning.