Biograf arrangerer foredrag med heksebørnenes mor

Biograf arrangerer foredrag med heksebørnenes mor
Billedet, som gjorde Anja Lovén verdenskendt i 2016. Hun er fotograferet sammen med Hope. PR-foto
| ABONNENT | 18. OKT 2020 • 15:45
Af:
henrik-nielsen
| ABONNENT
18. OKT 2020 • 15:45
FOREDRAG

For halvanden uge siden fortalte direktør Viki Petersen i Rønne Bio til Tidende, at hun havde nogle alternative arrangementer i støbeskeen for at skabe mere liv og omsætning i en tid, hvor corona rammer biografen med både restriktioner og udsættelser af internationale storfilm. Et af disse arrangementer bliver et foredrag med Anja Lovén, der også er kendt som heksebørnenes mor.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

I 2016 gik et billede af Anja Lovén og et udmagret nigeriansk barn, et såkaldt heksebarn, viralt, og med ét var hun og hendes arbejde med at redde heksebørn i Nigeria og give dem nyt håb og en tryg fremtid kendt i hele verden.

Lørdag den 31. oktober vil hun i Rønne Bio fortælle om sit nødhjælpsarbejde, om overtroen i Nigeria og om det liv, som bliver budt heksebørnene.

Hun vil også forsøge at inspirere publikum til at træffe valg, der er baseret på følelser i hjertet, til at tage utraditionelle veje i karrieren og gøre de ting, som man er absolut bedst til.

Foredraget er arrangeret i samarbejde mellem Rønne Bio og Smykkeskrinet, der sælger smykker, som støtter Anja Lovéns arbejde.