Vil du gerne have mere motion? Der er plads til flere på gymnastikholdene

Vil du gerne have mere motion? Der er plads til flere på gymnastikholdene
Hasle Gymnastiks rytmepiger fra sæson 2019-2020 kom aldrig til opvisning med deres fine vifter. I år udvides holdet, så alle piger fra 0.-4.klasse kan være med. Foto: Hasle IF
| 17. OKT 2020 • 13:13
Af:
holger-larsen

17. OKT 2020 • 13:13
FRITID

– Vi er generelt tilfredse med vores sæsonstart. Både instruktører, gymnaster og forældre har taget godt imod de forholdsregler, vi har været nødsaget til tage i forbindelse med coronasituationen, siger formanden for Hasle Idrætsforenings gymnastikafdeling, Iris Viborg Kofod.

Afdelingen er i øjeblikket ved at gøre status over antal tilmeldte på de enkelte hold.

– Vi kan se, at tilslutningen på alle hold ligger lidt lavere end sidste år. Men det var vi forberedte på. Vi håber dog, at flere har lyst til at komme og være med på vores hold. Og vi ønsker derfor at gøre opmærksom på, at man sagtens kan begynde efter efterårsferien, opfordrer Iris Viborg Kofod.

Gymnastikken i Haslehallen har været i gang siden midt i september. Som en nyhed efter efterårsferien bliver der ét samlet hold for piger fra 0.-4.klasse.

Gymnastikafdelingen tilbyder familiehold (0-5 år) hver mandag, rytmepiger (0.-4. klasse) om onsdagen, torsdag er der spring (3.klasse+), puls og styrke (voksne) på mandage og smart training (voksne – i DGI-hallen om fredagen).