Det tidligere landsstævnestadion i Rønne er stedet, hvor Dance Vibration vil holde Golden Island Open Air. Arkivfoto: Berit Hvassum

Arrangør må bruge årets garanti næste år

KULTUR

På sit seneste møde behandlede regionskommunens musik- og teaterråd en ansøgning fra koncertarrangøren Dance Vibration, der søgte om et tilskud på 50.000 kroner til Golden Island Open Air, en open air-koncert på det tidligere landsstævnestadion i Rønne i juli næste år.

I januar behandlede rådet en lignende ansøgning fra Dance Vibration, som da søgte om et tilskud på 100.000 kroner til et to dages open air-arrangement. Dengang bevilgede rådet en underskudsgaranti på 20.000 kroner. Årets udgave af Golden Island Open Air blev dog aflyst på grund af corona.

Den nye ansøgning fra Dance Vibration blev afvist med henvisning til, at musik- og teaterrådet forventer, at den ubrugte garanti til årets Golden Island Open Air bliver brugt næste år.