Dødsfald: Anne-Lise er sejlet ud på sin sidste tur

DØDSFALD

Anne-Lise Lind er sejlet ud på sin sidste tur, stod der forleden i en dødsannonce, som var illustreret med et anker. Baggrunden var afdødes store passion for marinehjemmeværnet, fortæller Niels Lind, der blev gift med Anne-Lise Lind i 1993.

De to mødte også hinanden via marinehjemmeværnet. Her var Anne-Lise Lind avanceret fra menig til løjtnant og leder inden for kommandodelingen.

Sygdom satte imidlertid en stopper for både fritidsinteresse og hendes virke som kommunalt ansat. Hun var på skattekontoret i Allinge-Gudhjem, Hasle og Rønne kommuner, inden hun blev førtidspensionist på grund af nyresygdom.

Anne-Lise Lind var fra 2001 i dialyse tre gange om ugen, og hun var i en periode i bestyrelsen for Nyreforeningen. Men marinehjemmeværnet forblev at være den store interesse, og Anne-Lise Linds aske skal spredes ud over Østersøen, oplyser Niels Lind.

Anne-Lise Lind, der blev 67 år, voksede op på landet i Klemensker. Hun og Niels Lind bosatte sig i Vestermarie i 1997.