Jørgen Messerschmidt spiller ved en af fire julematineer i Skt. Nicolai Kirke i december. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Kom i julestemning med matineer i kirken

KULTUR

For nogle er det nemt, og for andre er det svært at komme i julehumør. Uanset hvilken gruppe man tilhører, kan man hjælpe humøret på vej med julemusik, og Skt. Nicolai Kirke i Rønne er klar med noget andet end Wham, MC Einar og Bing Crosby.

Fra den 15. til den 21. december er der planlagt fire julematineer, hvor forskellige musikere og sangere vil spille musik, der giver mulighed for at lade julefreden indfinde sig og tankerne flyve.

Rebecca og Anders Forsberg Svendsen lægger ud tirsdag den 15. december. Dagen efter spiller Jørgen Messerschmidt, og fredag den 18. december leverer Bornholms saxofonkvartet musikken. Den fjerde og sidste matiné er med Ca. 6 vokalister mandag den 21. december.