Bølgegang i vente. Arkivfoto: Berit Hvassum

Voldsomt vejr flytter sig: Bornholmslinjen ændrer færgeaflysninger onsdag

SEJLADS

Prognoserne for det voldsomme vejr onsdag ændrer sig hele tiden, konstaterer pr- og kommunikationschef i Bornholmslinjen Jesper Maack i en mail – med reference til, at rederiet tidligere har meldt ud, at det forventede blæsevejr onsdag vil give ændringer i sejlplanen.

Han fortsætter:

– Den seneste prognose betyder, at vi er nødt til at aflyse Express 1’s anden tur i morgen (onsdag, red.) fra Rønne klokken 10.30 og fra Ystad klokken 12.30. Vi frigiver gæsternes billetter, så de har mulighed for at flytte hen på de nye afgange med Max i aften (tirsdag, red.) og med Hammershus i morgen.

Det fulde sejlprogram for onsdag:

• Express 1: I Rønne er der afgang klokken 06.30, i Ystad klokken 08.30.
• Hammershus: I Rønne er der afgang klokken 08.00, og i Ystad klokken 11.30.

Færgen Hammershus bliver indsat på Rønne-Ystad. Arkivfoto: Berit Hvassum