Jensens Bageri i Rønne opnåede en placering som nummer 14 i afstemningen om Danmarks bedste bageri. Arkivfoto: Allan Rieck

Danmarks bedste bageri kåret – lokal bager var med i opløbet

HÆDER

151 bagerier har i de seneste 14 dage dystet om titlen som Danmarks bedste bageri. Bag kåringen står turistvirksomheden Opdag Danmark, der gerne vil slå et slag for de mange gode grunde, der er til at blive under hjemlige himmelstrøg i stedet for at rejse ud.

I alt er der afgivet flere end 32.500 stemmer, og Bagergården Hinnerup i Østjylland kan med 2.861 stemmer kalde sig vinder af kåringen.

613 stemmer var nok til en placering som nummer 14, og det var, hvad Jensens Bageri i Rønne opnåede. Det var samtidig nok til en fjerdeplads i den regionale afstemning for Sjælland og øerne. Dermed sikrer bageriet sig en nål på Opdag Danmarks kort over landets bedste oplevelser. Det krævede over 250 stemmer, og det var Jensens Bageri et af 34 bagerier, der opnåede.

De oprindelige 151 bagerier var nomineret af Opdag Danmarks brugere. Opdag Danmark er en privat turistvirksomhed etableret af Sebastian Søndergaard og Lau Starcke-Jensen.