Bornholmslinjen aflyser to planlagte dobbeltture onsdag. Arkivfoto: Berit Hvassum

Opdateret: Udsigt til storm – Bornholmslinjen aflyser afgange

TRANSPORT

Meteorologerne lover blæsevejr på onsdag. TV 2/Vejret taler ligefrem om storm med vindstød af orkanstyrke, og det har fået Bornholmslinjen til at aflyse to af dagens planlagte dobbeltture. Det fremgår af rederiets hjemmeside.

Der er tale om afgangene klokken 16.30 og 20.30 fra Rønne, og dermed rammer aflysningerne også afgangene fra Ystad klokken 18.30 og 22.30. Aflysningerne sker på grund af stormvejr, oplyser rederiet på hjemmesiden.

Det er ikke muligt at sætte Povl Anker ind som afløser for hurtigfærgerne, da den er på værft i Frederikshavn frem til den 20. oktober.

Ekstrature med Max

I en pressemeddelelse oplyser rederiet, at prognoserne giver mulighed for, at sejle onsdagens to første dobbeltture med Express 1.

For at kunne give de rejsende mulighed for at komme frem og tilbage sætter Bornholmslinjen hurtigfærgen Max ind på to ekstra dobbeltture mellem Rønne og Ystad tirsdag aften. Der er afgang fra Rønne klokken 17.30 og 21.30 og fra Ystad klokken 19.30 og 23.30.

Samtidig sætter det fragt- og passagerfærgen Hammershus ind på en enkelt dobbelttur mellem Rønne og Ystad onsdag morgen. Hammershus sejler fra Rønne klokken 8 og fra Ystad klokken 11.30.

Alle rejsende får direkte besked.