Der er mulighed for at stille op med – eller nøjes med at smage på – mange forskellige kager ved Aarsballe Kagebagedyst. Sidste år deltog 11 hjemmebagere i konkurrencen. Arkivfoto: Berit Hvassum

Den store bagedyst i Aarsballe – alle kager er velkomne

HYGGE

Nu kan man igen se Den Store Bagedyst i tv, og igen i år følger de i Aarsballe trop med kagebageriet. Aarsballe Borgerforening inviterer således til årets Kagebagedyst. Dysten går i al sin enkelhed ud på, at de tilmeldte kæmper om at stille med de flotteste og bedst smagende hjemmebagte kager.

Borgerforeningen kan ikke beskyldes for diskrimination. Alle kager er velkomne på bordet i Aarsballe Medborgerhus. Man kan stille med kager, der er store, små, tykke, tynde, tørkager, flødekager, blomstrede, blå eller grønne – kun fantasien sætter grænser.

Der er til gengæld af coronahensyn et loft for, hvor mange mennesker der kan deltage i det hyggelige arrangement.

– Der er tilmelding senest 14. oktober, uanset om man vil bage en kage eller smage. Når dagen kommer, møder man op i medborgerhuset. Hvis man ikke selv har bagt, kan man få en kop kaffe og lidt af hver kage. Det er et rigtig sjovt arrangement, fortæller Lone Jørgensen fra Aarsballe Borgerforening.

Arrangementet løber af stablen søndag 18. oktober klokken 13-16, og det koster lidt for kaffe og kage. Sidste år deltog 11 bagere.