Annika Holst. Pressefoto

‘Jeg har bare haft stor interesse for kulturlivet generelt’

DAGENS NAVN: Annika Holst er blevet en del af kulturarrangøren Dance Vibration som ansvarlig for sociale medier og pressekontakt.

DAGENS NAVN: Annika Holst er blevet en del af kulturarrangøren Dance Vibration som ansvarlig for sociale medier og pressekontakt.

Hvordan kom du i kontakt med Dance Vibration?

– Jeg har kendt Tobias (Tobias Brandt Krähmer, manager i Dance Vibration – red.) gennem otte års tid, så det var rimelig naturligt. Vi havde mistet kontakten i en periode, og så begyndte vi at snakke igen, og jeg hørte om, hvad han lavede, og det lød bare helt fantastisk. Som venner falder det naturligt at snakke om ting, man er glad for, for det har stor betydning i livet.

Hvad skal du lave som social media manager og presseansvarlig?

– Som det ligger lidt i det, så har jeg mest kontakt med pressen. Så kører jeg også de sociale medier, og så er jeg også med til at udvikle eventsene sammen med Tobias, som i princippet har taget mig til sig og oplærer mig i det.

Hvilke erfaringer har du med det arbejde fra tidligere?

– Det er ikke, fordi jeg tidligere har været eventmanager eller noget lignende, men jeg har haft stor interesse for kulturlivet generelt. Jeg har været andre steder, hvor der er blevet arbejdet med events, og hvor man brugte sociale medier til at markedsføre det.

Hvor stammer din interesse for kultur fra?

– Jeg tror simpelthen, det ligger i blodet. Og hvem har nærmest ikke en interesse for kultur? Det skaber sammenhold og nogle forbindelser, også nogle psykologiske forbindelser i hjernen, som kan gøre en utroligt glad.

Hvad får du ellers din tid til at gå med?

– Jeg er i gang med noget uddannelse, der ligger oveni Dance Vibration. Foreløbig er jeg i gang med en HF, som jeg afslutter til sommer, og derefter er planen at starte på serviceøkonom. Og så har jeg nogle børn.

Har du et yndlingssted på Bornholm?

– Den er svær. Der er simpelthen så mange fantastiske steder. Generelt det at være ved havet og fornemme energien og friheden, men også i skoven.

 

 

Annika Holst

Social media manager og presseansvarlig i Dance Vibration

Født i Jylland, familien flyttede til Bornholm, da hun var fem år