Også politikere bliver gamle og kan få brug for hjælp

Også politikere bliver gamle og kan få brug for hjælp
Arkivfoto. Berit Hvassum
| ABONNENT | 5. OKT 2020 • 16:43
Af:
hans sachs
 kystparken 9 st.
 rønne
| ABONNENT
5. OKT 2020 • 16:43
LÆSERBREV

Sådan skrev jeg den 28. august 2020 (bilag 1, herunder) til hjemmeplejen i Team Rønne Nord.

Nu er der små tegn i sol og måne på, at politikerne på både "store" og "lille" scene er ved at vågne op. Det tyder de nye budgetter på både på Christiansborg og i Regionsrådet.

Også politikere risikerer at blive gamle og få brug for hjælp og omsorg.
 

Bilag 1

Kære Social- og sundhedshjælperassistenter i Team Rønne Nord. Ingen nævnt, ingen glemt.

Midt i en dyb depression og medicinmangel blev jeg indlagt i et par dage på sygehuset.

Da jeg blev udskrevet, blev jeg, som I alle ved, visiteret til betydelig mere hjemmehjælp, og overgik til Rehabiliteringsteamet.

Det var en glædens dag, da jeg fik at vide, at nu kom jeg tilbage til gode gamle Team Rønne Nord!

I mellemtiden havde jeg med familien flere gange talt om og overvejet at søge om en plejehjemsplads. I årenes løb havde jeg glemt, at Alderdomshjemmet havde skiftet navn til Plejehjemmet.

Efter de beretninger, der er kommet frem i fjernsynet om forholdene på nutidens plejehjem, priser jeg mig lykkelig over, at ansøgningen aldrig kom længere end til skrivebordsskuffen.

Jeg vidste i forvejen, at I arbejder en vis kropsdel ud af bukserne, men mandag den 3. august 2020 læste jeg et indlæg i Bornholms Tidende af Kristine Van Sabben, og ikke mindst hendes beskrivelse af hendes "vagtplan i hjemmeplejen" er rystende læsning. Det bør være et "vågn-op-råb" til vores politikere! Men de tror ikke, at de selv bliver gamle. De lever efter devisen: "Lev stærkt – dø ung!".