Grete Koefoed-Holm melder igen i år fuldt hus på Bornholms Husflids vævehold i Klemensker. Foto: Jens-Erik Larsen

Gode muligheder for husflid

FRITID

Bornholms Husflid er i gang med en ny sæson med kurser, hvor der er gode muligheder for at dyrke interessen for husflid – og lære noget nyt.

Grete Koefoed-Holm fra husflidsforeningen lokker blandt andet med et nyt tilbud på programmet, nemlig et sykursus med Mette Høyer fra Migrant i Rønne. Det foregår onsdage på ungdomsskolen i Klemensker. Her kan man komme med ved hurtig tilmelding.

Glas- og porcelænsmaling er i gang på Søndermarksskolen i Rønne, men her er ledige pladser. Andre muligheder er pileflet, hvor man kan lære at fremstille en lille indkøbskurv, eller man kan tilmelde sig juleflest i pil og bark.

Væveholdet i Klemensker er startet med fuldt hus, oplyser Grete Koefoed-Holm.

Hele programmet kan ses på foreningens hjemmeside.