Jørn Johannes Rasmussen.

Dødsfald: Haver var hans store interesse

DØDSFALD

Jørn Johannes Rasmussen, Rønne, døde forleden, 81 år gammel.

Jørn Rasmussen var født i Østerlars som den ældste i en børneflok på fire. Han gik på Østerlars Skole, indtil han blev konfirmeret og kom ud at tjene på landet.

Jørn Rasmussen var i begyndelsen af 1960’erne med på det byggehold, der opførte BAF-siloen i Rønne. Han fik derefter arbejde i Espersens fiskeindustri på Rønne Havn og var der i mange år, indtil han gik på pension.

Jørn Rasmussen var som yngre meget aktiv i ØB/9. kreds. Han var skytte og vandt mange præmier. Han spillede også fodbold og var med i fodboldudvalget. Han var også til dans og musik og spillede harmonika.

Jørn Rasmussens helt store interesse blev senere haver og blomster, og han tog gerne med på haveture til Sverige.

Jørn Rasmussen blev gift i 1974 og fik en datter, men ægteskabet holdt ikke så længe. Jørn fandt senere sammen med Gunda, og de to boede sammen i Rønne i mange år, indtil Jørn Rasmussen for to år siden kom på Plejecenter Snorrebakken.

Jørn Rasmussen efterlader sig datteren Lotte og to børnebørn, der bor i Fredericia.