Vera Hannibal. Privat foto

‘Min coaching er for kvinder, der lever med seksuelle blokader’

DAGENS NAVN: Vera Hannibal har altid drømt om et liv tæt på vild natur og væk fra storbyen. Hun er i opstartsfasen med en selvstændig virksomhed, hvor målet er at hjælpe andre med at finde magien i deres egen krop.

Hvorfor Bornholm?

– Jeg er opvokset på Østerbro, og jeg har længe gerne ville væk fra byen. Ønsket om at være tæt på hav, skov og klipper voksede sig større, jeg har før været på Bornholm og har altid elsket den lidt vildere natur her, så jeg tog skridtet og flyttede til hertil i juni.

Hvad er din uddannelse?

– Jeg er uddannet på skolen The Tantric Institute of Integrated Sexuality som sex, love and relationship coach. Lige nu er jeg ved at starte min egen virksomhed op, hvor jeg laver sessions- og coachingforløb for kvinder online.

Hvad coacher du i?

– Min coaching er for kvinder, der lever med seksuelle blokader efter ubehagelige, traumatiske og negative oplevelser. Jeg hjælper kvinder, der er nået til et punkt i deres liv, hvor de ønsker at blive mere frigjorte i deres seksualitet og krop.

Hvad drømmer du om?

– Jeg drømmer om en base ved skoven og havet, hvor jeg kan lave nogle vilde og gode workshops. Ellers håber jeg, at jeg kan blive ved med at lave sessions og forhåbentlig udvide min virksomhed, så jeg en dag også kan tilbyde hjælp til mænd og par.

Hvad er din passion?

– Mit arbejde er på sin vis min passion. Mere konkret er det at guide andre mennesker til at komme i kontakt med magien i deres egen krop.

 

 

Vera Hannibal 

26 år.

Bor i Nexø.

Opvokset på Østerbro i København.

Uddannet som Sex, Love and Relationship coach.

Selvstændig med sin virksomhed Vera Hannibal [email protected]