Bornholms Erhvervsmægler ved erhvervsmæglerne Steffen Lorentzen & Ole Rømer har solgt Hasle Havnegrill for Tina Mortensen. Ny ejer er Lenhart Carlsson (til højre). Til venstre er det ejendomsmægler Steffen Lorentzen. Foto: Bornholms Erhvervsmægler

Køber havnegrill og lukker restaurant

ERHVERV

Lenhart Carlsson har pr. 1. november købt Hasle Havnegrill af Tina Mortensen.

– Havnegrillen er et fantastisk sted. Den ligger helt perfekt. Grillen kommer til at køre videre som nu, i hvert fald foreløbig, siger Lenhart Carlsson om nyerhvervelsen.

Lenhart Carlsson har tidligere haft Skot-Inn på Søndre Allé i Rønne, og han har siden 2014 drevet Buffalo Steak House i den tidligere Raadhuskroen ved Store Torv i Rønne. Men det er snart slut.

– Jeg lukker Buffalo den 25. oktober, siger Lenhart Carlsson og oplyser, at han har opsagt sin forpagtningsaftale med ejendommens ejer, Ole Almeborg.

– Restauranten kommer forhåbentlig til at køre videre med en anden forpagter, siger Lenhart Carlsson.

– Vi har haft en fantastisk sommer på Buffalo, men det er meget tidskrævende at have en restaurant, så jeg håber at kunne drosle lidt ned. Det er der brug for, fordi min kone er syg, og jeg har selv haft problemer med helbredet, siger Lenhart Carlsson.

Tina Mortensen har ejet Hasle Havnegrill siden 2001, men har haft den til salg siden 2017.