Felix var næsten 11 år gammel, da han forsvandt 12. juli sidste år. De hvide tæer på højrepoterne er et kendetegn ved Felix, og hvis man vil være sikker på, om man har fat i den korrekte kat, kan man kigge efter øremærket, som er EGW165. Privatfoto

Felix forsvandt forrige sommer: Ejere tror på endnu et kattemirakel

HUSDYR

Jytte og Peter Lundby Hansen fra Rønne har ikke set deres kat, Felix, siden juli 2019. Den dengang 10-årige kat plejede altid at blive tæt på huset på Virkelyst, og derfor har det undret Jytte Hansen meget, at Felix forsvandt sporløst efter at have været udenfor en times tid sidst på aftenen.

Halvanden måned efter Felix’ forsvinden efterlyste parret katten i Bornholms Tidende, hvor de opfordrede folk til at give dem besked, hvis nogen havde set katten. Det affødte mange henvendelser, men Felix blev ikke fundet.

I lyset af forårets historier i Bornholms Tidende om en katterelateret retssag har Jytte Hansen igen kontaktet Tidende. Den tiltalte mand i sagen fra Rønne havde indfanget syv katte i sin baggård og kørt dem ud i Almindingen eller Rø Plantage. Efter omtalen i avisen blev en af de bortførte katte fundet ved en gård i Østerlars – 15 måneder efter den sidst var set i Rønne.

Jytte og Peter Lundby Hansen tror, at deres kat kan være forsvundet under lignende omstændigheder.

– Så derfor håber vi, at folk også vil kigge efter ham igen – også meget gerne uden for Rønne, siger Jytte Hansen.

Felix er en gråstribet kat med lidt hvid pels under hagen. Hans særlige kendetegn er to hvide tæer på de højre poter.

Har man oplysninger om Felix, kan Jytte og Peter Lundby Hansen kontaktes på 2826 9871. De udlover en findeløn på 2.000 kroner.