Jørn Rasmussen beklager endnu en aflysning i Hasle/Rutsker Pensionistforening. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Forening fik 71.000 kroner, men nu er det svært at få dem brugt

 

I Hasle/Rutsker Pensionistforening glæder man sig over en flot håndsrækning på 71.000 kroner fra en statslig pulje til at skabe aktiviteter for i kølvandet på coronakrisen. Men nye coronarestriktioner gør det svært at få brugt pengene.

Pensionistforeningen har været nødt til at aflyse den planlagte tur fredag den 2. oktober, hvor man skulle have været på bustur til Bornholms Tekniske Samling og efterfølgende til Hotel Abildgård i Sandkås for at spise.

– Vi må nu kun være 50 til spisning på Abildgård. Vi har 68 tilmeldinger, og vi vil ikke gå ud og sige til 18 af dem, at de desværre ikke må være med, siger Jørn Rasmussen, formand for Hasle/Rutsker Pensionistforening.

– Reglerne for brug af pengene gør, at vi nu skal søge om at kunne flytte dem til en anden dato. Vi satser på i november at kunne arrangere en julefrokosttur og måske bruge af pengene ved den lejlighed, siger Jørn Rasmussen.