Da Testcenter Bornholm mobile testenhed var på Campus Bornholm i sidste uge, blev flere hundrede personer podet. I denne uge får flere virksomheder lejlighed til at få de ansatte testet. Foto: Berit Hvassum

Mobilt testcenter besøger virksomheder og supermarkeder

CORONA

Region Hovedstadens mobile testenhed på Bornholm er tilbage i omdrejninger, og i den kommende tid kan man blive testet for covid-19 flere forskellige steder end til daglig.

I sidste uge gjaldt tilbuddet om en coronatest uden forhåndstilmelding elever og medarbejer på Campus Bornholm, og i indeværende og næste uge vil testpersonalet køre ud til større virksomheder. Ved virksomhedsbesøgene er det kun medarbejdere, der kan blive testet.

I uge 41 og efterårsferieugen 42 vil testpersonalet tage plads ved supermarkeder og andre steder, hvor der færdes mange folk. Ved disse arrangementer i Rønne og Nexø kan man blive podet, og man skal ikke bestille tid på forhånd.

Her er en oversigt over det mobile testcenters køreplan med offentlig adgang:

Uge 41:

Torsdag d. 8. oktober

Rema 1000 Gartnervangen i Rønne, parkeringsplads

Uge 42:

Tirsdag d. 13. oktober

Kvickly Nexø, parkeringsplads

Onsdag d. 14. oktober

Store Torv, Rønne

Torsdag d. 15. oktober

Snellemark Centret, Rønne.

Fredag d. 16. oktober

Kvickly Nexø, parkeringsplads

Over fire uger i juli besøgte testcentret de fleste bornholmske byer, og mange steder mødte mange beboere, der ikke ville være kørt til Rønne, op for at blive testet.