DGI dropper julemarked med kræmmere

DGI dropper julemarked med kræmmere
Det plejer at være et tilløbsstykke, når DGI Dans & Musik inviterer til julekræmmermarked i DGI-hallen. Derfor bliver markedet ikke til noget i år. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
| 27. SEP 2020 • 15:51
Af:
henrik-nielsen

27. SEP 2020 • 15:51
Selvom der stadig er næsten tre måneder til jul, er aflysninger af højtidernes arrangementer allerede begyndt at tikke ind. Senest har DGI Dans & Musik besluttet at droppe sit planlagte julekræmmermarked i DGI-hallen i Rønne den 22. november. Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Tankerne var ellers at gøre julemarkedet til et endnu større event i forhold til de to tidligere år med mere dans og musik på mere plads, fortæller Irene Dunker fra DGI Dans & Musik i meddelelsen.

I løbet af et år plejer DGI Dans & Musik at have fire større arrangementer. Der er en dansedag i marts, hvor alle foreninger kommer og viser resultatet af vinterens træninger. I maj eller juni åbner dansegulvet på Hasle Fælled. I begyndelsen af september kan danseinteresserede komme og prøve foreningernes tilbud til den kommende sæson. Og endelig er der julemarkedet i november med kræmmere af enhver art og masser af dans og musik.

– Det er virkelig trist, at ingen af vores events er blevet gennemført, men på den anden side kan vi heller ikke risikere, at der sker smitte, som er en risiko, når mange mennesker samles, siger Irene Dunker.

DGI Dans & Musik håber, at danseforeningerne kommer godt i gang med sæsonen med de begrænsninger og forholdsregler, de nu en gang lever under og dermed holder gejsten oppe.

Udvalget under DGI Bornholm vil sætte mange kræfter ind for at få et anderledes 2021.