Julemarkedet i 2019. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Julemarked bukker under for corona

– Tingenes tilstand taget i betragtning har vi besluttet, at vi ikke vil kan afvikle julemarkedet “Jul på det gamle Rønne Theater” i weekenden 4.-6. december under rammer, som er forsvarlige. Dels det og dels ikke i den ånd af summen af liv og julehygge, som er hele idéen med denne event.

Det oplyser formand for Rønne Theater Bodil Lundqvist i en pressemeddelelse, hvor hun endvidere bemærker, at det selvfølgelig er meget ærgerligt, men også optimistisk lover, at julemarkedet vender stærkt tilbage i 2021.

Videre skriver hun:

– Vi må passe på hinanden og andre. Det er rigtigt trist at komme med denne melding, men det er bedre nu end i sidste øjeblik, da der jo også er et kæmpe arbejde med at planlægge. Sidste år var omkring 4.000 personer inde på det lille teater, og vi vil gerne have, at folk tænker tilbage på den store oplevelse, frem for at de kommer til et julemarked, som måske vil skuffe dem på grund af de restriktioner, der vil være nødvendige.