Sebastian Bærnthsen blev valgt på Venstre Ungdoms Landsstævne søndag

Bornholmer nu landsnæstformand for Venstres Ungdom

Den tidligere formand for Venstres Ungdom Bornholm, Sebastian Bærnthsen, blev i weekenden valgt som landsnæstformand for Venstres Ungdom.
Han havde været i kampvalg igennem flere måneder, men et flertal endte med at vælge ham.

Han kommer fra en post som landskasserer, men har nu taget et skridt op og længere ind i VU’s ledelse. Det er første gang siden Knud Andersen tilbage i 1974, var landsformand for Venstres Ungdom, at en bornholmer sidder med i VU’s formandsskab, fortæller Sebastian Bærnthsen i en pressemeddelelse

Selve Venstre Ungdoms Landsstævne blev afholdt som et siddende arrangement, hvor der er corona-tilladelse op til 500 og derudover var der mange corona-restriktioner, et forkortet program og uden den traditionelle fest.