DBU aflyser børnestævne og U10 stævne

DBU Bornholm har netop meddelt sine klubber, at man efter statsministerens pressemøde i dag klokken 14.00 aflyser børnestævne og u10 stævner i morgen.

På pressemødet meddelte statsminister Mette Frederiksen, at der fra i morgen over hele landet indføres nye restriktioner for at begrænse corona-smitte, og en af dem er at forsamlingsforbuddet sættes ned til 50.

-I forhold til statsministerens netop afholdte pressemøde ser vi os nødsaget til at aflyse vores aktiviteter lørdag den 19. september. Vi ser os ganske enkelt ikke i stand til med så kort varsel, at omorganiseres os inden i morgen klokken 12:00, oplyser DBU Bornholm.

-Vi vil i kommende uge tilpasse os den nye virkelighed og afvikle BEOF børnestævner og U10 stævner efter de nye retningslinjer, oplyser Morten Blem, DBU Bornholm