Gymnastiksæson som altid – men med tilpasninger

Gymnastiksæson som altid – men med tilpasninger
Trænere og udvalg i Østermarie Idrætsforening er klar til sæsonen 2020/2021. På det sidste møde kom DGI forbi og overrakte ”Vandrepokal for veludført arbejde” for arbejdet med drengespring. Drengespring er for alle og foregår lørdage i dgi-hallen.
| ABONNENT | 18. SEP 2020 • 15:10
Af:
elisabeth-krogh
| ABONNENT
18. SEP 2020 • 15:10
MOTION

Børn, unge og familier i Østermarie og omegn skal ikke holde sig tilbage fra at få rørt kroppen, trods stigende coronasmitte i samfundet.

Østermarie Idrætsforening er i denne uge klar med en ny sæson med masser af spring, rytme, dans og parkour i Østermariehallen.

Det bliver en sæson, som langt hen ad vejen ligner sig selv. Og så alligevel ikke helt. Der bliver taget højde for de udsendte retningslinjer i forhold til coronasmitte, og timerne er tilpasset dette. Det betyder eksempelvis, at nogle timer er kortet af med ti minutter, så det ene hold kan sendes ud af hallen, og der kan blive tørret af, inden det næste hold skal til.

– Vi har gennemgået retningslinjerne i forhold til at undgå smitte med vores instruktører, og alle er klar på sæsonen, så gymnasterne trygt kan komme, siger formand for idrætsforeningen, Marianne Jensen.

– Vi følger desuden løbende udviklingen, så vi er parate til at reagere, skulle der komme nyt ud.

Den største ændring er, at holdene multikidz/parkour 1 og parkour 2 kommer til at træne hver 14. dag i stedet for en gang om ugen. Til gengæld er træningstiden forlænget til en time og tre kvarter per gang.

– Det er gjort for at kunne lave de bedst mulige træningstimer under de gældende forhold. Vi håber, stadig at se mange børn, der har lyst til at springe over og igennem forhindringerne på de varierende baner, siger Marianne Jensen.

Formanden kan forud for den nye sæson glæde sig over at have instruktører til alle holdene.

Både gode instruktører, som fortsætter i denne sæson, og også nye ansigter.