Kirsten Lillelund er kendt for sine figurer af små mennesker. I øjeblikket er de i Galleri Klejn suppleret af særligt skrevne tekster af forfatter Dennis Gade Kofod. Foto: Privat

Poesi, skulpturer og musik i galleriet

KULTUR

Galleri Klejn i Allinge har meldt sig ind i Bornholms Kulturuge med en ny udstilling samt en udendørs koncert med T.S. Høeg & Per Kristensen.

Udstillingen “Bånd” åbnede i lørdags. Den er blevet til i et samarbejde mellem forfatter Dennis Gade Kofod og Kirsten Lillelund, der har Galleri Klejn. Kirsten Lillelund er kendt for sine små menneskefigurer i ler. Ved udstillingen er de suppleret af korte tekster, som Dennis Gade Kofod har skrevet specielt til dem.

– Det er en begyndelse – en række skitser til noget, der gerne må blive større – vildere – dybere – sjovere – – – – – – og tankevækkende!, skriver Kirsten Lillelund i en pressemeddelelse.

Udstillingen er åben klokken 13 til 18 i tre perioder: Frem til og med på søndag 20. september. Fra 25. til 27. september. Og fra 2. til 4. oktober.

På søndag 20. september klokken 16 er der desuden koncert i for maks 30 personer i Galleri Klejns have. Der er lagt op til en underholdende omgang med forfatter, musiker og komponist T.S. Høeg og folkesangeren Per Kristensen. Duoen optræder hver for sig og sammen med poesi og sang.