Halloween i Gudhjem er aflyst

Halloween i Gudhjem er aflyst
Halloween i Gudhjem er aflyst i år. Foto: Berit Hvassum
| 17. SEP 2020 • 09:59
Af:
niels-ebdrup

17. SEP 2020 • 09:59
FRITID

I år vil der i skolernes efterårsferie være færre spøgelser, græskarlygter og skeletter i Gudhjem end normalt på den tid af året. Halloween i Gudhjem, som er en af de større årligt tilbagevendende begivenheder i byen, er aflyst. Grunden er, at flere mennesker nu igen bliver smittet med coronavirus.

Det er Gudhjems erhvervsliv, der står bag initiativet, som hvert år lokker mange børnefamilier til byen med hyggelig uhygge. Medarrangør Anna Zehngraff Knightbridge fra Karamel Kompagniet beklager beslutningen.

– Det er selvfølgelig med et tungt hjerte, men samtidig må vi også være realistiske og passe på hinanden. Erhvervslivet kigger mod 2021 og håber, at tingene ser anderledes ud, når kalenderen runder uge 42 næste år, skriver hun i en pressemeddelelse.

Erhvervsdrivende vil dog fortsat gøre lidt for at fastholde Gudhjems ry som Bornholms fremmeste halloweenby. Der bliver bare ikke tale om en større, samlet og koordineret indsats.

– Erhvervs- og eventforeningen i Gudhjem opfordrer de erhvervsdrivende til selv at pynte op, lave konkurrencer og at gøre uge 42 til en hyggelig uge for de besøgende – på trods af de udfordringer vi alle står overfor, skriver Anna Zehngraff Knightbridge.