Corona-klar sæson i Hasle IF Gymnastik

Corona-klar sæson i Hasle IF Gymnastik
Karen-Margrethe Hansen Bager i gang med gymnastikundervisningen. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
| 14. SEP 2020 • 14:12
Af:
torben-oestergaard-moeller

14. SEP 2020 • 14:12
Motion

Mandag den 14. september begyndte den nye sæson for gymnastikaktiviteter i Hasle Idrætsforening, oplyser Karen-Margrethe Hansen Bager fra foreningen i en pressemeddelelse, som fortsætter:

Der er lagt et stort arbejde i at klæde instruktørerne på til at tage imod gymnasterne. Der er indkøbt sprit og klude til aftørring af redskaber, så sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forhold til at undgå smitte med Covid-19 følges nøje.

– Vi glæder os til at komme i gang, og vi håber, der er mange børn og voksne, der har lyst til at komme og være med, siger formanden for HIF Gymnastik, Iris Viborg Kofod, i meddelelsen.

Formanden er selv instruktør på Familieholdet, som mødes i Hasle-hallen mandag eftermiddage, hvor der bydes der på gymnastik for de familier, hvor far, mor eller bedsteforældre vil være aktive med deres yngste børn eller børnebørn (0-5 år).

Mangler instruktører

Gymnastikafdelingen står desværre i et akut problem, da de mangler instruktører til to af holdene, oplyser formanden videre:

– Som situationen er nu, mangler vi instruktører til vores Rytmix-piger fra 3.-6.klasse og til vores nye satsning, "Chillout", for de større piger i 7.-8. klasse. Jeg håber virkelig, der er et par instruktører, der vil melde sig i 11. time. Under alle omstændigheder ser vi, hvor mange der kommer og får en snak med de fremmødte, fortæller Iris Viborg Kofod.

Hun glæder sig til gengæld over, at der er styr på træner og hjælpetræner på holdet for "Rytmepiger, 0.-2.klasse". Og at det på baggrund af tilgangen af flere springgymnaster er lykkedes at tilbyde spring i to alderskategorier: "Spring 1" for 3.-4. klasse og "Spring 2”"for 5.-7. klasse. Her er trænerne også på plads. Starten på springholdene er dog først i uge 39. tøm

Fit og SMART

Til de voksne kan gymnastikafdelingen Hasle Idrætsforening igen i år tilbyde "Puls og Styrke" med Ethly Westh. Træningstiden er fortsat mandag aften klokken 18.30-20. "Bliv fit for fight", lyder opfordringen i programmet.

Gymnastikafdelingen fortsætter også med tilbuddet "Sjov motion for krop og hjerne" – den såkaldte SMART training, som tilbydes fredag eftermiddag fra klokken 13-14 under ledelse af Karen-Margrethe Hansen Bager.

Alle hold træner i Hasle-hallen, på nær SMART trainingen om fredagen, som foregår i DGI-hallen på Torneværksvej i Rønne. tøm