Christiansøs beboere får lettere adgang til biblioteket. Foto: Berit Hvassum

Bibliotek udvider adgangen med 3.400 procent

SERVICE

Christiansøs beboere har i mange år haft deres eget bibliotek med en betjent åbningstid på tre timer om ugen, men:

– Nu lægger vi 102 selvbetjente åbningstimer på om ugen. Det svarer til at vi udvider adgangen med 3.400 procent i ét hug, fortæller lederen af Bornholms biblioteker, Jon Madsen, som i samarbejde med Christiansøs administrator, Jens Peter Koefoed har fået den nye drift på plads.

Christiansø Bibliotek drives som en afdeling af de bornholmske biblioteker, som sørger for al materialeforsyning og IT-drift. Det sidste er ikke uden betydning for øboerne, som nu også har fået adgang til trådløst internet i hele bibliotekets åbningstid – klokken 7-22 alle ugens dage.