Skudan vagger ikke på Rønne Theater

Skudan vagger ikke på Rønne Theater
Bornholmsk Amatørscene. Arkivfoto: Berit Hvassum.
| 10. SEP 2020 • 16:12
Af:
torben-oestergaard-moeller

10. SEP 2020 • 16:12
Teater

Bornholmsk Amatørscene skulle i år opføre "Skudan hon vaggar", men nej.

Amatørerne meddeler nu med dyb beklagelse, at de har set sig nødsaget til at aflyse forestillingen, eller som det formuleres i en pressemeddelelse: Skudan er strandet, desværre.

Der bliver simpelthen ingen produktion på Rønne Theater i 2020.

– Jeg er meget, meget ked af det og også meget berørt af det, men usikkerheden for den kommende tid er rykket nærmere – corona. Vi er jo rigtig mange på holdet denne gang og har også en del ældre medvirkende, og hvis bare én bliver syg, så kan vi ikke pludselig få en anden til at overtage vedkommendes rolle, alle skal testes og så videre, noterer Bodil Lundqvist, som er formand for Bornholmsk Amatørscene.

Hun fortsætter:

– Jeg ved godt, at vi sagde noget andet for 10 dage siden i TV 2/Bornholm, men vi må være forsigtige og realistiske i denne svære tid. Jeg har desværre måttet annulleret hele tre forudbestilte forestillinger og en del andre billetter fordelt på andre dage, som vi har solgt på forhånd. Vi håber selvfølgelig på forståelse fra vores altid meget interesserede publikum af vores valg på dette tidspunkt, og at de vil være med igen i 2022. Om det bliver "Skudan hon vaggar" af H.P. Haagensen, ved vi ikke p.t.