Corona fik historiske konsekvenser: Bridgeklub fik ikke nogen klubmester

Corona fik historiske konsekvenser: Bridgeklub fik ikke nogen klubmester
Nyker-Klemensker Bridgeklub har haft tilgang af medlemmer og kan for første gange i mange år spille i tre rækker. Arkivfoto: Allan Rieck
| ABONNENT | 9. SEP 2020 • 15:12
Af:
redaktionen
| ABONNENT
9. SEP 2020 • 15:12
FRITID

Det var en meget speciel sæson, der blev set tilbage på, da Nyker-Klemensker Bridgeklub holdt sin generalforsamling i denne uge. På grund af corona stoppede sæsonen brat, og det fik historiske konsekvenser.

– Vi har for første gang ikke fået udnævnt en klubmester i år, ved det at turneringen ikke blev spillet færdig. Det er lidt usædvanligt, men sådan er det, når det er coronatider, siger formand Jørn Blem.

I løbet af den forkortede sæson havde klubben 44 spillere, som spillede i en makkerparturnering, en holdturnering og alle mod alle.

Flere spillere

Generalforsamlingen foregik i Nyker Forsamlingshus, hvor der var spisning og kortspil bagefter, og trods den afbrudte sæson var der grund til at glæde sig, fortæller formanden.

– Vi har været så heldige, at der har været tilgang af bridgespillere. Vi er blevet 48 spillere, så vi kan spille i tre rækker, en a-, b- og c-række. Det er længe siden, vi har kunnet det her i Nyker-Klemensker. Vi er utrolig glade for alle de nye medlemmer, vi har fået i tilgang af i år, siger Jørn Blem.

Han blev i øvrigt genvalgt til bestyrelsen sammen med Hans Olaf Hansen og Kai Munch.


Stram politik

Efter den officielle del af generalforsamlingen havde de fremmødte en snak om den kommende sæson set i lyset af corona, der stadig spøger.

– Det blev oplyst, at vi vil køre en meget stram politik angående afspritning, håndvask og afstand og i det hele taget passe på hinanden i den kommende sæson, fortæller Jørn Blem.

Aftenen bød også på en bridgeturnering i tre rækker.

– Hele arrangementet forløb gnidningsfrit, og alle havde en rigtig god bridgeaften, og vi håber, at vi får lov til at spille bridge hele året ud, siger Jørn Blem.
Resultater:

A-række

1. Hanne Sonne og Erling Espersen 76 p.

2. Ole Aastedt Olsen og Arne Kofoed 73 p.

B-række

1. Jørn Blem og Jan Holm 71 p.

2. Keld Andreasen og Aase Poulsen 68 p.

C-række

1. Erik Mortensen og Gurli Marker 77 p.

2. Erik Kofoed og Povl Tolstrup 75 p.