Battene blev erstattet af køller i Nyker

IDRÆT

Det spirer på ny i det lokale foreningsliv, der i foråret gik helt i stå på grund af coronavirussen og den medfølgende nedlukning af landet. Et eksempel på dette er bordtennisafdelingen i Nyker Idrætsforening, der efter den ufrivillige coronapause er klar til at tage hul på efterårsturneringen.

Torben Larsen fra afdelingen fortæller i en email, at spillerne har været på en ryst sammen-tur for at genskabe det gode fællesskab, der var inden det pludselige stop i foråret. Samtidig var det en mulighed for at have en social og lidt anderledes oplevelse inden vintersæsonen.

Arrangementet blev gjort muligt med tilskud fra DGI og DIF’s fælles sommerpulje, der er en ekstraordinær særpulje, som lokale idrætsforeninger kan søge til at skabe aktiviteter og oplevelser for danskerne.

– Det indbefattede blandt andet besøg på det nye Parkgolf Bornholm, selvom vejret på dagen, nok var den værste modstander, fortæller Torben Larsen.

Dagen sluttede med fællesspisning.

Nyker IF’s bordtennisspillere besøgte Parkgolf Bornholm ved Helligdommen for at blive rystet sammen inden sæsonstart. Det skete med hjælp fra idrætslivets sommerpulje. Foto: Nyker IF