Verdens Bedste Nyheder uddeles i morgen landet over – også på Bornholm. Foto: Louise Dyring Mbae

Verdens Bedste Nyheder uddeles fredag

Fredag går frivillige på gaden og uddeler helt gratis nyheder i en ganske særlig avis.
Det er nemlig avisen Verdens Bedste Nyheder, der fredag morgen bliver uddelt.

Verdens Bedste Nyheder er et uafhængigt medie for konstruktiv journalistik, der er stiftet af FN, de danske udviklingsorganisationer og det danske erhvervsliv.
De frivillige, der deler aviser ud 4. september, er privatpersoner og ildsjæle fra danske civilsamfundsorganisationer, virksomheder og skoler, der vil være med til at sprede Verdens Bedste Nyheders budskaber.

På Bornholm er det den Lokale Aktions Gruppe, LAG-Bornholm, der agerer avisuddeler, og kommer forbi to steder på øen.

Fredag morgen mellem klokken 7.00 og 9.00 uddeles Verdens Bedste Nyheder på Campus Bornholm.

LAG-Bornholm tropper op og uddeler både chokolade og en avis med konstruktive nyheder om verdens store fremskridt.

Lidt senere på formiddagen mellem klokken 9-10 vil bliver nyhederne delt ud på Gudhjem Havn ved afgangen til Christiansø.

Formålet med Verdens Bedste Nyheder er, at fortælle om, at trods kriser, krige og andre problemer, er der til stadighed også fremskridt og løsninger på verdens udfordringer.

Gennem den sidste generation er livskvaliteten forbedret for hundredvis af millioner mennesker verden over. Ekstrem fattigdom falder, flere børn overlever, folk lever længere og flere kommer i skole.

I en svær tid, der er præget af coronavirus, er det vigtigt at minde hinanden om de mange fremskridt, der er sket gennem de sidste par årtier. Derfor går vi og tusindvis af andre frivillige på gaden 256 steder over hele landet for at dele Verdens Bedste Nyheder-aviser med historier om fremskridt og løsninger ud til morgenfriske danskere, fortæller LAG-Bornholm.