Peter Mygind. Pressefoto

Hele vejen rundt med Peter Mygind

KULTUR

Et af Danmarks nok mest kendte ansigter gæster Allinge i weekenden. Den folkekære skuespiller Peter Mygind slår lørdag aften vejen forbi Fabers kulturcafé i Allinge med sit foredrag “Hele vejen rundt”.

Der er nok at komme rundt om. Bag sig har Peter Mygind en flot skuespilkarriere, men også store udfordringer og kriser. Mygind har haft flere hjertetilfælde og har flere gange været tæt på at miste livet. Hans erfaringer med, hvordan man kan håndtere den slags svære situationer, giver han videre til publikum. Tanken er, at de tilstedeværende på den måde kan få inspiration til at komme igennem de svære stunder i deres egne liv.

Foredraget vil dog ikke kun handle om modstand. Den underholdende Mygind synger også et par sange, og efter foredraget er publikum velkommen til at møde ham i baren til et glas øl eller vin.

Foredraget finder sted i Fabers i Allinge lørdag den 29. august.