En lang række koncerter og en velbesøgt børne- og familiedag betød, at Sommerliv på Store Torv i Rønne blev en succes trods corona, fortæller Simon Sandbye, som er projektansvarlig. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Det blev en god sommer på torvet

BYLIV

Som så meget andet blev årets sommerliv på Store Torv i Rønne påvirket af corona. Tovholderne Simon Sandbye og Nadia Thorius havde planlagt en sommer med en række store koncerter som supplement til den traditionelle hyggemusik fra den lille scene. Sådan gik det ikke. Alligevel blev det en god sommer, fortæller Simon Sandbye i en pressemeddelelse.

– Denne sommer har været virkelig god med masser af mennesker og turister i byen og med en langt bedre indretning af Store Torv. Ved scenen og musikken har vi oplevet, at virkelig mange mennesker sidder og hygger og nyder musikken. Det har været en fornøjelse at se, lyder det fra Simon Sandbye i pressemeddelelsen.

Han glæder sig over, at det lykkedes at lave et program med varieret musik med hele 12 koncerter om ugen i seks uger. Det blev også til en stor børne- og familiedag med god stemning og masser af aktivitet og tilslutning.

– Vi får rigtig mange tilkendegivelser fra både lokale og turister, der roser projektet og fortæller, at de er meget glade for livemusik og liv på torvet. Det glæder os og giver mod på at fortsætte arbejdet, fortæller Simon Sandbye, som styrer projektet gennem sin virksomhed Event & Booking Bornholm.

Sommerliv på Store Torv i Rønne er et projekt under Rønne Handelsstandsforening, og som projektansvarlig takker Simon Sandbye de fonde og lokale virksomheder, der har støttet årets aktiviteter.

– Det er uundværligt for dette projekt, og vi håber, at endnu flere vil være med næste år, så vi kan styrke og udvide programmet. Næste sommer har vi et håb om at finde økonomi nok til at lave en del store aftenkoncerter også, fortæller han.