Der var godt 130 deltagere, da Kirken på Klippen holdt sin første gudstjeneste i Luthersk Mission i Rønne. Privatfoto

Kirken på Klippen er flyttet

KIRKE

Luthersk Missions frimenighed Kirken på Klippen er flyttet til Rønne, hvor man i søndags holdt den første gudstjeneste. Det oplyser Olai Poulsen fra Luthersk Mission.

Kirken på Klippen blev etableret i 2012 som en ødækkende menighed, og den har siden holdt en månedlig gudstjeneste i Luthersk Missionsforenings hus i Østermarie. Flytningen til Rønne skyldes ganske enkelt, at man mener, at Rønne er en mere central beliggenhed for menigheden, oplyser Olai Poulsen fra Kirken på Klippen.

– Den første gudstjeneste i Rønne blev en velbesøgt og festlig gudstjeneste med lidt over 130 deltagere. Alle aldersgrupper var repræsenteret, fortæller Olai Poulsen.

Luthersk Missions frimenighed i Nexø, LM-Kirken Østbornholm, havde denne søndag også henlagt deres gudstjeneste til Rønne. Frimenigheden i Nexø opstod for knap et år siden som en udspringer af Kirken på Klippen.

– Skoleleder Hans Ulrik Munk fra Peterskolen prædikede over bibelteksten fra Johannesevangeliet kap. 19, hvor temaet var “korset”. Prædikenen udfoldede korsets betydning i forhold til forsoning mellem Gud og mennesker, oplyser Olai Poulsen.

Efter gudstjenesten var der tur til Almindingen med fællesspisning, gåtur og eftermiddagskaffe.