Ellen Margrethe og Thorbjørn Rafn har indtjekket deres hotel Hotel Allinge i hotelkæden Small Danish Hotels. Håbet er, at turister på den måde vil få øje på stedet og også besøge det uden for sommersæsonen. Arkivfoto: Allan Rieck

Hotel Allinge bliver del af hotelkæde

Erhverv

Hotel Allinge, der er ejet og drevet af Thorbjørn og Ellen Margrethe Rafn, bliver nu en del af hotelkæden Small Danish Hotels, der rummer kroer, hoteller samt slotte- og herregårde i hele Danmark.

Thorbjørn Rafn håber, at Allinge-hotellets medlemskab af den etablerede hotelkæde vil gøre det lettere at realisere hans og fruens ønske om at tiltrække gæster hele året.

– Bornholm har været igennem en kæmpe udvikling som feriedestination, og vi ser en stærk trend mod, at øen ikke bare tiltrækker turister i høj- og skuldersæsonerne, men også dropper vinterdvalen og holder åbent hele året. Det vil vi meget gerne støtte op omkring, og her ser vi, at vores medlemskab i Small Danish Hotels kan spille en væsentlig rolle. Vi har store forventninger til, at medlemskabet skal være med til at indfri vores strategiske retning gennem en større synlighed og en stærkere tilstedeværelse hele året rundt på det nordiske og tyske feriemarked via Small Danish Hotels’ kanaler, siger Thorbjørn Rafn ifølge en pressemeddelelse.

Vi passer godt sammen

Ligesom Hotel Allinge er de andre kroer, hoteller og slotte i Small Danish Hotels individuelt ejede. Men de er fælles om at sætte en ære i at leve op til fælles kerneværdier som personlig betjening og varmt værtskab.

– Small Danish Hotels’ gæsteprofil falder godt i hak med Hotel Allinges, og kædens DNA ligger meget tæt op ad vores. Der er et stort fokus på nærvær og på at give gæsterne den ekstra oplevelse, som de husker. Samtidig er hotelkæden bygget op på et fundament af private hotelejere og har ejernes perspektiv med i ligningen. Det har stor betydning for et familiedrevet hotel som vores, siger Thorbjørn Rafn.

Hotel Allinge er det eneste bornholmske overnatningssted, der er en del af Small Danish Hotels.