Rift om mundbind: ‘Vi oplever nok et endnu større ryk i næste uge’

MUNDBIND

Der er allerede nu udsolgt for mundbind flere steder på Bornholm. Apoteket i Rønne meldte udsolgt lørdag, hvor mundbindskravet i kollektiv transport blev annonceret. Apoteket forventer dog at få 50 styks pakker med mundbind hjem allerede i den kommende uge, mens det vll tage lidt længere tid, før fem styks pakkerne kommer hjem.

Hos Matas er der også udsolgt for mundbind i butikkerne på Store Torvegade og i Snellemark Centret. Man kan dog møde op i butikkerne og så kan personalet hjælpe med at bestille mundbind hjem via Matas’ webshop. Så vil mundbindene blive sendt til butikken i løbet af en til to dage, hvorefter kunden kan hente sin vare.

– Vi har desværre ikke mundbind fysisk på hylderne i butikken, men vi har fået lovning på, at der skulle komme noget i næste uge, men vi kan ikke garantere det, siger Christina Samson, souschef i Matas i Snellemark Centret, som fortæller, at der allerede er mange kunder, som henvender sig for at bestille mundbind.

– Vi har stor efterspørgsel hver dag, og vi oplever nok et endnu større ryk i næste uge, siger hun.

Grundet den store interesse har Matas da også valgt at indføre en regel, som betyder, at man maksimalt kan købe tre pakker per person, og man kan vælge imellem at købe pakker med 50, 20, 10 eller fire styks i.