Klaptorsk i gammel avis

Klaptorsk i gammel avis
Arkivfoto: Jacob Jepsen
| ABONNENT | 16. AUG 2020 • 12:14
Af:
laeserbrevsskribent
| ABONNENT
16. AUG 2020 • 12:14
Læserbrev

Det har været normalt at pakke fisk ind i gårsdagens avis. Jeg har aldrig brudt mig om udtrykket.

Der har været kælet for en god historie med tilhørende fotos, typografisk arbejde med ombrydning og fine annoncer - og så bruge den til indpakning? Nå, pyt, der er jo ikke mange fisk tilbage. Jeg har så begået det usete at flytte til "djævleøen" - tæt på Næstved - for godt fire år siden. Men nu er min bornholmske avis desværre blevet to dage gammel, før den lander i min postkasse. Jeg håber, I kan finde en løsning, så den igen kun bliver en dag gammel.

Som gammel typograf på Dagbladet Bornholmeren med Søren Wolff som chef, er man jo blevet avismiljøskadet (puha et langt ord), så jeg holder selvfølgelig stadig den bornholmske avis.

Nu når jeg har ordet, vil jeg gerne påpege, at I bornholmere har taget rigtig pænt imod Bornholms Tidendes nye chefredaktør. At komme og kloge sig på bornholmere, Bornholms historie og især livets gang herover, har altid været øretævernes holdeplads. Men han har gør det godt.

En stakkels mand, som kun boede i få måneder på Bornholm, kunne derimod ikke se, hvor imødekommende vi er. Og hvor glade vi er for tilflyttere og turister (især deres penge). Og så med Danmarks bedste sprog.

Så med henvisning til fiskeriet, må han da være en klaptorsk.

En god sommerhilsen herfra - jeg savner jer selvfølgelig stadig.

Thorkild Nielsen, Vejgården 73, Herlufmagle

 

Kære Thorkild

Tak for dine anerkendende ord og fordi du er trofast over for avisen. Det er vi glade for.

Med venlig hilsen
Øjvind Hesselager, Chefredaktør