Det har været en ekstraordinær varm weekend denne weekend. Alt det sommervejr som vi skulle have haft i sommerferien, ser ud til for endelig at komme nu. Et af de steder, hvor man for alvor har kunnet mærke varmen er Klemensker Svømmebad. Foto: Klaus Holsting

Brandvarmt vejr lokker folk til svømmebadet

Det har været en ekstraordinær varm weekend. Alt det sommervejr som vi skulle have haft i sommerferien, ser ud til for endelig at komme nu. Et af de steder, hvor man for alvor har kunnet mærke varmen er Klemensker Svømmebad.

– Jeg målte temperaturen til 30 grader i morges, siger Bjarke Poulsen.

Han er livredder ved Klemensker Svømmebad. Sammen med Helle Olesen, der er frivillig i svømmebadets forening, holder han styr på gæsterne i svømmebadet, der denne weekend har været godt besøgt.

– Indtil videre har vi solgt 56 én-dagsbilletter og så har der derudover været en del af dem, der har sæsonkort og familiebilletter og den slags, siger Bjarke Poulsen.

– Det er en god sjat i forhold til, hvad der plejer at komme, siger han.

Foto: Klaus Holsting

Klemensker Svømmebad plejer normalt at lukke, når skolernes sommerferie er overstået, og børnefamilierne vender tilbage til den almindelige dagligdag. Men i år har svømmebadet valgt at udskyde lukningen med en uge for at få det gode vejr med.

– Vi har haft en ret dårligt sommer, så vi har ikke haft så mange gæster i sommerferien, siger Helle Olesen.

– Men nu er der kommet alt det her virkelig gode vejr. Derfor ville det være helt dumt, hvis vi lukkede nu, hvor det vælter ind med gæster, siger hun.

Klemensker Svømmebad skal nu til at lukke for sæsonen for i år. Det vil være muligt at nå en sidste dukkert på onsdag, hvor der er Onsdagsgrill fra klokken 17-20. Svømmebadet tænder op i grillen, så interesserede kan selv medbringe mad. Drikke kan købes i kiosken. Det koster 25 kroner at komme ind.