Kurt Mogensen. Foto: Berit Hvassum

Slut med at besøge Nordea – vi spurgte bankkunderne, hvad de synes om det

Nordea har besluttet, at der fra begyndelsen af september ikke mere er kassebetjening her i filialen i Rønne.

Hvad tænker du om det?

VOXPOP

Nordea har besluttet, at der fra begyndelsen af september ikke mere er kassebetjening her i filialen i Rønne. Hvad tænker du om det?

Kurt Mogensen, Rønne

– Jeg har været kunde altid, for jeg fik fem kroner i banken, da jeg blev født. Det er dårligt, for så skal man ordne det hele selv på internettet.

Hvor meget benytter du dig af kassebetjeningen i banken?

– Mange gange. For jeg har mange småpenge, men man kan aflevere dem i postkassen, bare man skriver navn på. Ulempen er, at man skal hæve penge hele tiden. Når man skal overføre, så skal man jo også på nettet. Men det gør jeg i forvejen, og det vænner man sig til.

Ole Gross og Bitten Svendsen, Allinge

Hvad synes du om, at Nordea lukker sin kassebetjening?

– Jeg synes, at det er forfærdeligt. De har jo lukket i Allinge. Så når vi nu skal have penge, så skal vi gøre det i en automat et eller andet sted. Man har ikke nogen kontakt (til personalet, red).

– Det er ved at være færdigt. Man vil savne den service og tryghed. Nu skal vi møde med pas og kørekort for at vise, hvem vi er, og det har vi lige været ude og vise til dem.

– Og de er begyndt at trække 80 kroner i kvartalet, hvis man har penge i banken. Og det er jeg modstander af, og jeg har sagt det til dem. Men der er ikke noget at gøre. Ellers skal jeg skifte bank.

– Jeg har haft banken, siden jeg var ganske ung, og det havde min far også, så jeg vil ikke skifte på grund af det. Så må man jo bare betale, og vi bliver godt behandlet.

– Jeg synes, at det er noget skidt. Det er en forkert retning at gå.

Ole Gross og Bitten Svendsen. Foto: Berit Hvassum

Lissi Hansen, Nyker

– Jeg har været kunde siden min konfirmation. Så det er mange år. Jeg bruger stadig kassebetjeningen, for det VIL jeg.

– Jeg har lige skældt dem ud. Sagde, at det kunne de ikke være bekendt. Alle mine pårørende bor ovre, så nu må jeg se, hvordan jeg klarer mig. Jeg har været tilfreds med dem, og de har hjulpet mig hele tiden, siden min mand døde for 23 år siden.

– Jeg føler mig mere sikker, når jeg kan have kontakt med dem derinde.