Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Red Barnet søger indsamlere

Red Barnet samler søndag den 6. september ind til at hjælpe de børn, der er hårdest ramt af coronapandemien. Men der mangler indsamlere i Hasle, skriver Red Barnet i en pressemeddelelse.

Pengene går ude i verden blandt andet til medicin, mad og skolegang til udsatte børn i krigsramte og fattige lande og til nødhjælp til børn i lande som for eksempel Libanon. I Danmark bruges pengene blandt andet på aktiviteter for børn, der er uden for fællesskabet.

Coronavirussen har ikke bare øget udsatte børns behov for hjælp, men også fået Red Barnet til at gentænke måden, som de frivillige samler ind på. For at begrænse risikoen for smittespredning er årets landsindsamling kontantløs.

Det betyder, at årets indsamlere kun skal tage imod donationer via mobilepay og sms.