Mads Bruun har 25 års erfaring inden for mæglerfaget, og Nanna Löwe er uddannet inden for kommunikation. Så det har været oplagt, at parret skulle starte en forretning på Bornholm sammen, fortæller Nanna Löwe fra den nye ejendomsmæglerforretning i Gudhjem, Mads Bruun Bornholm. PR-foto

Ny ejendomsmægler: Vi er et godt alternativ til de etablerede kæder

Gudhjem og Bornholm får en ny ejendomsmægler. Det er ægteparret Mads Brunn og Nanna Löwe, der har valgt at starte en ny og uafhængig ejendomsmæglerforretning i parrets hjem på Nørresand i Gudhjem. Forretningen har navnet Mads Bruun Bornholm.

Mads Bruun har over 25 års erfaring som ejendomsmægler, og har haft egne butikker i Hellerup og Charlottenlund. Nanna Löwe er sjette generations bornholmer, og Mads Bruun har familie og er kommet på øen i årevis. Nu håber de på at kunne skabe ny ejendomsmæglerforretning i Gudhjem, som skiller sig ud fra øens øvrige ejendomsmæglerkæder.

– Vi føler, vi er et godt alternativ til de etablerede mæglerkæder, som ellers ligner hinanden meget. Vi er et frisk pust til øen, siger Nanna Löwe, der kommer til at stå for forretningens kommunikation, mens hendes mand står for mæglerdelen.

– De store ejendomsmæglerkæder ligger i enten Rønne eller Nexø, for det er lidt der, man skal være, hvis man er “en af de store”, men som uafhængige kan vi være der, hvor vi vil. For os giver det absolut bedst mening at ligge ved de mindre kystbyer. Her bor jo også mennesker, som vi gerne vil være med til at sikre, og det er her, vi møder vores kunder, når vi er ude omkring i det daglige, siger Nanna Löwe.

– Vi håber, at vi kommer til at leve af anbefalinger. At folk er så tilfredse med vores service, at de anbefaler os til deres netværk. Helt ydmygt sagt vil vi have Bornholms mest tilfredse kunder, siger hun.