Den bornholmske drage kommer til Rønne

Foreningen Dragekompagniet præsenterer lørdag 22. august den bornholmske drage med aktiviteter og hyggelighed på Store Torv i Rønne. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Dragekompagniet er en forening på Nørrebro i København med det formål at skabe og etablere tilbud til udsatte børn og unge. Det kan være dukke- og børneteater, billede- og skulpturværksteder, historiefortælling og meget andet. Foreningen har tidligere i år fået en bornholmsk afdeling, og det er den, som nu er klar til at bringe kunst og kultur rundt på hele øen. Det er gjort muligt takket være økonomisk støtte fra lokale fonde.

Den bornholmske drage er en campingvogn, omdannet til et mobilt børnekulturværksted, fortæller foreningen. Den 22. august inviterer man børn og voksne til at tage del i hyggelige workshops og aktiviteter med trylleri, gøgl, musik og dukketeater, og til at møde repræsentanter fra Foreningen Dragekompagniet.

– Alle aktiviteter er tilpasset, så vi kan tage alle de nødvendige hensyn til coronavirus. Af samme grund vil der ikke være aktiviteter inde i selve vognen. Alle vil dog få lejlighed til at kigge ind og se indretningen, oplyses det i pressemeddelelsen.

Nøglepersonerne i det bornholmske dragekompagni er kontaktperson Dorte Olsen, projektleder Ida Marie Tjalve og Julie Castmar.