Arkivfoto.

Barfodsløber donerer penge til Red Barnet Bornholm

Gevork Babayan, bedre kendt som manden, der løb Bornholm rundt barfodet, meddelte i fredags Red Barnet Bornholm, at det indsamlede beløb i forbindelse med hans præstation skal doneres til Red Barnet Bornholm.

Det oplyser Martin Jensen, som er formand for Red Barnet Bornholm, i en pressemeddelelse.

TV 2/Bornholm har tidligere oplyst, at da barfodsløberen stoppede indsamlingen om aftenen den 30. juli, var der indsamlet omkring 11.600 kroner.

Martin Jensen oplyser, at baggrunden for Gevork Babayans præstation var, at han ønskede at vise taknemmelighed over den modtagelse, det bornholmske lokalsamfund gav ham, da han flyttede til øen.

At donationen skal gå til Red Barnet Bornholm skyldes det forhold, at Gevork Babayan ønsker at hjælpe de børn og familier på Bornholm, som har det sværest.

– Red Barnet Bornholm vil gerne udtrykke sin glæde og taknemmelighed over Gevork Babayans og de mange donorers generøsitet, skriver Martin Jensen og fortsætter:

– Hos Red Barnet Bornholm er man ovenud lykkelig for den flotte donation, som vil bidrage til lokalforeningens arbejde med udsatte børn og deres familier. Donationens størrelse betyder, at Red Barnet Bornholm kan give dem, der har det sværest, nogle uforglemmelige oplevelser.