På grund af coronarisiko bliver årets udgave af Stafet for Livet, søndag den 30. august, udelukkende en begivenhed på det sociale internetmedie Facebook. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

Stafet for Livet går på nettet

BEGIVENHED

Stafet for Livet samlede sidste år over 500 deltagere på Rønne Stadion Nord. Sådan bliver det ikke i år. På grund af coronarisiko bliver årets udgave af arrangementet, søndag den 30. august, udelukkende en begivenhed på det sociale internetmedie Facebook.

Styregruppen bag stafetten har haft travlt med at tilrettelægge de forskellige indslag, som skal lægges ud på Facebook, og man var forleden samlet for at lægge sidste hånd på værket, oplyser gruppen i en pressemeddelelse.

Det foreløbige program består af en åbningstale ved formanden for stafetten, Hans Lindhardt. Der bliver en fightertale af den kendte løber, Mette Holm Hansen, som for mange år siden fik udskiftet sin rygmarv og lever i bedste velgående. Borgmester Winni Grosbøll “kigger” også indenfor med en tale.

Selv åbningsceremonien kommer til at bestå af faldskærmsudspring, fighterrunder på Rønne Stadion Nord, musik og diverse underholdning, oplysning om kræft, og det hele slutter om aftenen kl. 21 med en lysceremoni og en afslutningstale af Hans Lindhardt.

Man kan følge begivenhedernes gang på Facebook. Men alle de forskellige indslag bliver optaget på forhånd, så man ikke kommer til at overtræde forsamlingsreglerne, oplyses det i pressemeddelelsen.

Styregruppens seneste møde var ramt af, at flere medlemmer holdt ferie, men dem, der “kom ud af busken”, blev fotograferet fra drone. Foto: Per Frost

Fightere søges

Arrangørerne søger efter fightere. Det er i denne forbindelse mennesker, der har haft eller er ramt af kræft.

Fighterne søges til at medvirke ved optagelse af faldskærmsudspring på Rønne Stadion Nord lørdag den 29. august, hvor de skal gå nogle runder på cindersbanen, mens man filmer faldskærmsudspringet både fra drone og fra jorden.

Det er Bornholms Faldskærmsklub, der står for udspringet, og man tilbyder en ung under 18 år at komme med på et tandemudspring. Det skal være en særlig oplevelse for en ung, der er eller har været ramt af kræft, skriver Stafet for Livet.

På hjemmesiden stafetforlivet.dk/stafet/roenne kan man læse mere om arrangementet, om tilmelding af hold, køb af lys med videre.

 

 

Stafet for Livet

Stafet For Livet er et indsamlingsarrangement over et døgn, hvor man sætter fokus på kræftsagen.

Arrangementet støttes af sponsorer, og de deltagende hold har sponsorer, der donerer beløb.

Stafet For Livet på Bornholm indsamlede sidste år næsten en kvart million kroner, hvoraf en tiendedel går til Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling. Resten tilfalder Kræftens Bekæmpelse på nationalt niveau.