Foto: Jens-Erik Larsen

Nu kan der igen spilles banko

Fredag genoptager Kronisk Syge Rønne sine aktiviteter efter en lang coronapause. Det sker med et bankospil i den store sal i Sagahuset i Rønne.

I en pressemeddelelse fortæller formand Annette Dreyer, at foreningen har fået nye, laminerede og rengøringsvenlige bankoplader, som vil blive rengjort efter hvert spil, og for at tage højde for smittefare kan spillerne ikke længere lægge plader til side med deres navn til brug næste gang, de skal spille. Ligeledes skal der sprittes hænder og bruges handsker, når der skal vælges bankoplader. Det vil være tilgængeligt ved indgang og ved bankopladerne.

I overensstemmelse med de sundhedsfaglige retningslinjer vil stolene være placeret med en meters afstand. Der er plads til mindst 100 spillere, og skulle der kommer flere, er der mulighed for at tage glassalen i brug. Der serveres ikke kaffe. Alle er velkomne til spillet, der begynder klokken 18.30.