Foto: Høstet

Tur fra Østerlars til Høstet

Østerlars Borgerforening har aflyst årets traditionsrige sommer-byfest på grund af corona-restriktionerne. Til gengæld arrangerer foreningen nu en aftentur til Høstet, der laver marmelader, sæber og andre produkter med havtorn. På turen får deltagerne en rundvisning i havtorn-plantagen på Høstet – og hvis man betaler for det – også smagsprøver.

Aftenturen til Høstet finder sted tirsdag 11. august, og vil man deltage, så mødes alle klokken 18.30 i Østerlars på P-pladsen på Nybrovej – der, hvor der tidligere lå en tankstation. Så kører selskabet samlet til Nexø-kanten, hvor Høstet ligger. På den måde er det lettere at arrangere kørelejlighed, hvis det bliver aktuelt.

Af hensyn til, at der skal være smagsprøver nok, er det nødvendigt, at folk tilmelder sig arrangementet på forhånd. Tilmelding foregår til Karen-Marie Pedersen eller Anne-Mari Hansen fra Østerlars Borgerforening. Folk fra andre steder på øen kan også deltage i arrangementet. De kan møde op hos Høstet klokken 19.00 i stedet for at mødes med resten af følget i Østerlars.