Martin Bregnballe (tv.) har åbnet Fangst sammen med Svaneke-arkitekten Sean Claxton. Foto: Klaus Holsting

Ny butik jubler over den første tid: Vi har stort set solgt det hele

Martin Bregnballe er idémanden bag gourmet-fiskekonserveskonceptet Fangst, der den seneste måned har eksperimenteret med at have en bar-butik på havnen i Gudhjem.

Har har man man blandt andet kunnet købe brislinger og blåmuslinger på dåse., og rigtig mange lokale har været forbi for lige at være nede og se, hvad der blev budt på.

Det fortæller Martin Bregnballe til Bornholms Tidende.

– Det har været rigtig fedt. De fleste har været meget interesserede og positive, siger han.

– Der har selvfølgelig også været mange turister, som har været på udkig efter noget anderledes. I butikken har vi serveret vores fisk med mayonnaise fra den lokale producent Mayö og på brød fra Dam i Aakirkeby. Folk har været meget positive, og vi har fået solgt stort set alt det, vi havde taget med over til øen.

– Der har også været en del kunder forbi fra restauranter og caféer rundt om i landet og på Bornholm, som nu har opdaget, at vi findes, så det har givet en god kundekontakt for vores engros-salg. Det har været godt at stå her både for netværket, og fordi man møder mange sjove mennesker, fortæller Martin Bregnballe.