Venstre er som en tam tiger uden tænder

Venstre er som en tam tiger uden tænder
Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen. Arkivfoto: Allan Rieck
| ABONNENT | 21. JUL 2020 • 18:14
Af:
laeserbrevsskribent
| ABONNENT
21. JUL 2020 • 18:14
Debat

Aldrig før har Venstre været så tamme og fromme. De er gået i stå, og man spørger sig selv: Var det en god byttehandel at smide Løkke ud med fuld musik og vælge ny formand.

Det ser ud som om, at det var det værste mani hele Venstres historie har gjort.

Den tamme landsoldat Jakob Ellemann-Jensen lever ikke op til de store forventninger. tværtimod. Og Venstre er som en tam tiger uden tænder.

Der er kun ligegyldigheder og bukken og nejen for den håbløse røde regering.

Man er næsten usynlig, i hvert fald helt ligegyldig. Der er ellers rigelig at rette op på, men Venstre orker det ikke - eller værre, de kan ikke.

For eksempel seks-dages reglen på hotellerne som enhver finder ganske uforståelig og tåbelig. Mundbind, hvad mener Venstre?

Er det i orden at tvinge frie mennesker til at bære mundbind, når der ikke findes belæg for virkningen? Ja, der er rigeligt at have en klar mening om, men Venstre er tavse og pæne dukse i den røde virkelighed.

Hele den borgerlige fløj, de blå, sover tornerosesøvn og forærer socialdemokraterne det hele på et sølvfad. Hvis tårer var guld…

Se nu at komme op i fart og få rettet de utallige fejl  Socialdemokraterne begår dagligt.

Vi har brug for færre begrænsninger og færre forbud, love og forordninger. Danmark er ved at miste vor frihed, og det skal stoppes nu, mens det stadig er muligt!

Lars Michael Tjellesen, Godthåbsvej 32, Østermarie